La Vida Rendezvényközpont

2020. február 12.

Illés Gabriella

Illés Gabriella

TulipánTündér
Illés Gabriella először a Magyar Közszolgálati Televízió Riporter kerestetik! című tehetségkutató műsorában tűnt fel a képernyőn, nem sokkal később már szerkesztőként, majd felelős szerkesztőként, főszerkesztőként, és rendezőként dolgozott.
Producerként 2008-ban mutatkozott be Uri Geller oldalán. Nevéhez olyan nagy magyarországi élő showműsorok köthetők, mint a Megasztár vagy A Nagy Duett.
Munkájával – nemzetközi formátumok hazai megvalósításáért és saját fejlesztésű műsorok létrehozójaként –, minden magyar szakmai- és közönségdíjat megnyert.
A Pro7Sat1 megbízásából 2012-ben kialakította és ezzel útjára indította a TV2 csoport kábeltelevízióit, emellett a helyi gyártású műsorok kreatív vezetője is volt, hat éven át a TV2 Akadémiáját irányította.
Legutóbbi televíziós munkája a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató formátumfejlesztése volt.

2013 óta a TulipánTündér Produkció tulajdonosa és producere, A Játékkészítő és az ÁLOMUTAZÓ mesemusicalek megálmodója.

Számos nagysikerű nemzetközi kiállítás magyarországi megvalósítója, a "Gateway to Space" űrkiállítástól kezdve a legutóbb pár hete Budapesten bemutatásra került Art of Banksy tárlatig.

Mindeközben The Champion, A Bajnok névre keresztelt saját fejlesztésű high tech sport tematikájú utazó kiállítása járja a világot.

A volt Szikra mozi épületében tavaly év végén életre keltett belvárosi vidámpark, a VR Vidámpark egyik tulajdonosa. A jövő mozijaként számontartott élmények a technológiai csodával kápráztatnak el minket mintegy 200nm-en, három szinten.

Gabriella a történetmesélésben képzeli a jövőjét is, első nagyjátékfilmje idén ősszel kerül mozikba Herendi Gábor rendezésében, mely Szabó Győző Toxikoma című regényének filmváltozata.
2020. február 12.